E-mail
0800 151 152 besplatna info linija
Telefon
JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Vesti

Akcija Očistimo Srbiju

Ovih dana je u potpunosti završeno čišćenje tri  divlje deponije u okviru akcije Očistimo Srbiju. JKP „Čistoća i zelenilo“ je glavni nosilac aktivnosti za Suboticu u ovoj akciji. Do sada su očišćene sledeće deponije: „Lopudska“ – MZ Palić; „Pačirski put“- MZ Aleksandrovo; „Đevđelijska„  -  MZ Radanovac; a deponija  „Sivački put“ – MZ Mali Bajmok je pri kraju. Nakom odnošenja otpada, postavljene su table sa upozorenjima.

Na žalost, nesavesni građani i dalje odnose svoje smeće na mesta bivših divljih deponija. S toga napominjemo:  JKP Čistoća i zelenilo omogućuje besplatno deponovanje kabastog kućnog i ostalog otpada građana do 350 kg/jedna auto – prikolica/. Zato nema potrebe da ga građani odnose i bacaju pored puteva, jer rizikuju da budu uhvaćeni i kažnjeni od strane inspektora, poljočuvara ili policije, jer oni time čine krivično delo. Time se opasno zagađuje i životna sredina, a koliko to ružno izgleda možete i sami videti.

Adresa gradske deponije je: Antuna B. Šimića bb, 24000 Subotica, Tel: 024/620-888, 024/620-876.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti/Politika o kolačićima

 
Vrh
strane