E-mail
0800 151 152 besplatna info linija
Telefon
JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Vesti

Nagradni konkurs za najlepšu baštu ili balkon

JKP “Čistoća i zelenilo” poziva sve zainteresovane da se prijave za izbor najlepše bašte ili najlepšeg balkona koji organizujemo u okviru akcije Veliko spremanje Srbije, i koja, između ostalog, ima za cilj podizanje ekološke svesti i kulture življenja u gradskom okruženju.

Pravo učešća imaju baštovani-vlasnici bašti ili balkona, sa teritorije Grada Subotice.

Prijavu sa napomenom – Za izbor najlepše bašte ili najlepšeg balkona, mogu slati na adresu JKP „Čistoća i zelenilo“ Jožefa Atile 4. ili doneti lično do 06. Jula, nakon čega će komisija po obilasku terena izvršiti izbor i 16. jula proglasiti pobednike.

Nagrade će se dodeliti u kategoriji najlepša bašta i u kategoriji najlepši bakon.

Uz prijavu je potrebno poslati do tri fotografije, ne starije od mesec dana, kao i kontakt adresu i telefon vlasnika bašte/balkona. Prijavu i fotografije možete poslati i putem e-maila na adresu:  zakonkurs@gmail.com

Nagrade obezbeđuju glavni sponzori ove akcije: “Skala Green” Subotica; “Poljoopskrba” Subotica; i Rasadnici “Džambola” i “Ligustrum” te JKP “Čistoća i zelenilo”.

Naša adresa je: Jožefa Atile 4., a telefon za dodatne informacije: 024/620 - 423

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti/Politika o kolačićima

 
Vrh
strane