E-mail
0800 151 152 besplatna info linija
Telefon
JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Vesti

Obaveštenje o promeni načina dostave računa

Obaveštavamo građane - korisnike komunalnih usluga koji stanuju u individualnim stambenim objektima  (u kućama) da će JKP „Čistoća i zelenilo“ počev od maja meseca (računi za april) objedinjene račune za komunalne usluge (odvoženje smeća, čišćenje dimnjaka) dostavljati na kućnu  adresu putem JP „Pošta Srbije“.

 

U mesecima kada se vrši obračun utrošene vode JKP „Vodovod i  kanalizacija“ će posebno dostavljati obračune za vodu, a u mesecima kada JKP „Vodovod i kanalizacija“ akontativno fakturiše vodu, odvođenje i prečišćavanje otpadnih voda objedinjeni račun za komunalne usluge sadržaće stavku vode i naknade za pogonsku spremnost sistema.

 

            Primljene račune korisnici komunalnih usluga mogu da uplate na blagajni JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica, JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica, na šalterima JP „Pošta Srbije“ i u bankama. Naplatu objedinjenih komunalnih računa neće ubuduće vršiti inkasanti.

 

            Molimo korisnike komunalnih usluga da uredno izmiruju  svoje obaveze. 

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti/Politika o kolačićima

 
Vrh
strane