E-mail
0800 151 152 besplatna info linija
Telefon
JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Vesti

Obaveštenje povodom predstojećih praznika

O B A V E Š T E NJ E

 

            Poštovani korisnici,

            ovim putem Vas obaveštavamo o načinu odnošenja komunalnog čvrstog otpada iz domaćinstava kao i o radnom vremenu JKP “Čistoće i zelenila” za vreme i tokom predstojećih praznika.

-  25.12.2015 godine u petak zbog praznovanja Božića po Gregorijanskom kalendaru JKP “Čistoća i zelenilo” neće odnositi otpad iz domaćinstava koji su po rasporedu toga dana već se mole građani da svoj otpad odlože ispred svojih kuća narednog dana  u subotu 26.12.2015 godine.

-  01.01.2016 godine u petak zbog proslave državnog praznika ( Nova godina )  JKP “Čistoća i zelenilo” neće odnositi otpad iz domaćinstava koji su po rasporedu toga dana već se mole građani da svoj otpad odlože ispred svojih kuća narednog petka 08.01.2016 godine.

-  07.01.2016 godine u četvrtak zbog praznovanja Božića po Julijanskom kalendaru JKP “Čistoća i zelenilo” neće odnositi otpad iz domaćinstava koji su po rasporedu toga dana već se mole građani da svoj otpad odlože ispred svojih kuća narednog četvrtka 14.01.2016 godine.

 

                                                                                             S poštovanjem

                                                                                          JKP “Čistoća i zelenilo"

Ovde možete preuzeti dokument.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti/Politika o kolačićima

 
Vrh
strane