E-mail
0800 151 152 besplatna info linija
Telefon
JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Vesti

Održana prva "Sportska bajka"

Magični ambijent palićkog zoološkog vrta je ove subote bila predivna scena za neobičan i potpuno nov događaj, gde su subotički sportisti promovisali svoje sportove, dok su posetioci mogli na radionici "Reciklenko", u izvedbi JKP "Čistoća i zelenilo", da se upoznaju sa reciklažom i odvojenim prikupljanjem otpada.


" Prikupljeno je preko hiljadu kutija sa poklonima. Deca iz doma za nezbrinutu decu Kolevka, deca obolela od autizma i polaznici škole za slušno oštećenu decu će dobiti paketiće koje su im pripremili njihovi vršnjaci i članovi 32 sportska kluba koja su učestvovala na ovoj akciji. Veoma nam je drago što je ova velika manifestacija, sa nekoliko hiljda posetitelja i učesnika izvanredno uspela. Naš je plan da ova manifestacija postane tradicionalna a sve u cilju promocije sporta, reciklaže i zdravog načina života u opšte".  Rekla je za naš sajt autorka "Reciklenka" i koorganizatorka čitave akcije Sanja Conić iz RJ Selktivni centar našeg preduzeća.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti/Politika o kolačićima

 
Vrh
strane