E-mail
0800 151 152 besplatna info linija
Telefon
JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Vesti

Snežna zima

Dok se ostali Subotičani odmaraju i ugodno provode svoju nedelju, radnici našeg preduzeća su i ovaj put vredno i spremno krenuli u čišćenje snega. Nova multifunkcionalna mašina ( „Žaba“ od milja ), koja se može koristiti za preko 10 različitih radnih operacija, našla je izvrsnu primenu i u čišćenju trotoara i biciklističkih staza. Naime, ova mašina koristi rotirajuću plastičnu četku, umesto dasku za guranje snega i sol. Ovako se manje habaju trotoari, a ujedno su bolje i očišćeni.

Radnici zimske službe su ove godine morali često reagovati, i to najčešće tokom praznika i vikenda.

„To vam je tako, neko se raduje snegu dok mi ne možemo da biramo kad će mo da ga čistimo. U koliko zakasnimo malo, sneg se ugazi, zaledi i onda je posle teško. Meteorolozi znaju i da  pogreše.  Treba biti spreman svakog momenta, a mi to jesmo, svaki put smo uradili naš posao na vreme i kvalitetno.“ Kaže za naše novosti šef higijene grada Milosav Stanojević.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti/Politika o kolačićima

 
Vrh
strane