E-mail
0800 151 152 besplatna info linija
Telefon
JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Vesti

Uspostavljena saradnja

„Pakovanje projekta“ Kancelarija LER  Subotica- 15.10.2009.

Gradovi Subotica i Vukovar su uspostavili saradnju na još jednom polju.

Nakon raspisivanja poziva na konkurs Evropske komije za zajedničke projekte između Srbije i Hrvatske -  IPA, na inicijativu subotičkog JKP Čistoća i zelenilo, Vukovarska razvojna agencija – VURA i Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj - LER iz Subotice, a uz podršku oba partnerska grada, sačinile su projekat u sferi zaštite okoline. Sa hrvatske strane angažovano je komunalno preduzeće Komunalac iz Vukovara a suradnik na sprovođenju je Nansen dijalog centar iz Osijeka. Cilj ovog projekta je stimulisanje prekogranične saradnje u nameri da se poboljša upravljanje otpadom. Jedan od efekata ovog projekta je i postavljanje novih 300 kontejnera oslikanih  najboljim dečijim radovima iz partnerskog grada.

Saradnja između razvojnih kancelarija i komunalnih preduzeća će se nastaviti i u budućnosti jer je zaključeno da postoji čitav niz zajedničkih tema.

 

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti/Politika o kolačićima

 
Vrh
strane