E-mail
0800 151 152 бесплатна инфо линија
Telefon
ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица

Вести

Акција Очистимо Србију

Ових дана је у потпуности завршено чишћење три  дивље депоније у оквиру акције Очистимо Србију. ЈКП „Чистоћа и зеленило“ је главни носилац активности за Суботицу у овој акцији. До сада су очишћене следеће депоније: „Лопудска“ – МЗ Палић; „Пачирски пут“- МЗ Александрово; „Ђевђелијска„  -  МЗ Радановац; а депонија  „Сивачки пут“ – МЗ Мали Бајмок је при крају. Наком одношења отпада, постављене су табле са упозорењима.

На жалост, несавесни грађани и даље односе своје смеће на места бивших дивљих депонија. С тога напомињемо:  ЈКП Чистоћа и зеленило омогућује бесплатно депоновање кабастог кућног и осталог отпада грађана до 350 кг/једна ауто – приколица/. Зато нема потребе да га грађани односе и бацају поред путева, јер ризикују да буду ухваћени и кажњени од стране инспектора, пољочувара или полиције, јер они тиме чине кривично дело. Тиме се опасно загађује и животна средина, а колико то ружно изгледа можете и сами видети.

Адреса градске депоније је: Антуна Б. Шимића бб, 24000 Суботица, Тел: 024/620-888, 024/620-876.

Користимо колачиће да бисмо побољшали ваше искуство. Настављајући посету ове странице прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности/Политика о колачићима

 
Врх
стране