E-mail
0800 151 152 бесплатна инфо линија
Telefon
ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица

Вести

Одржана прва "Спортска бајка"

Магични амбијент палићког зоолошког врта је ове суботе била предивна сцена за необичан и потпуно нов догађај, где су суботички спортисти промовисали своје спортове, док су посетиоци могли на радионици "Рецикленко", у изведби ЈКП "Чистоћа и зеленило", да се упознају са рециклажом и одвојеним прикупљањем отпада.


" Прикупљено је преко хиљаду кутија са поклонима. Деца из дома за незбринуту децу Колевка, деца оболела од аутизма и полазници школе за слушно оштећену децу ће добити пакетиће које су им припремили њихови вршњаци и чланови 32 спортска клуба која су учествовала на овој акцији. Веома нам је драго што је ова велика манифестација, са неколико хиљда посетитеља и учесника изванредно успела. Наш је план да ова манифестација постане традиционална а све у циљу промоције спорта, рециклаже и здравог начина живота у опште".  Рекла је за наш сајт ауторка "Рецикленка" и коорганизаторка читаве акције Сања Цонић из РЈ Селктивни центар нашег предузећа.

Користимо колачиће да бисмо побољшали ваше искуство. Настављајући посету ове странице прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности/Политика о колачићима

 
Врх
стране