E-mail
0800 151 152 бесплатна инфо линија
Telefon
ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица

Вести

Снежна зима

Док се остали Суботичани одмарају и угодно проводе своју недељу, радници нашег предузећа су и овај пут вредно и спремно кренули у чишћење снега. Нова мултифункционална машина ( „Жаба“ од миља ), која се може користити за преко 10 различитих радних операција, нашла је изврсну примену и у чишћењу тротоара и бициклистичких стаза. Наиме, ова машина користи ротирајућу пластичну четку, уместо даску за гурање снега и сол. Овако се мање хабају тротоари, а уједно су боље и очишћени.

Радници зимске службе су ове године морали често реаговати, и то најчешће током празника и викенда.

„То вам је тако, неко се радује снегу док ми не можемо да бирамо кад ће мо да га чистимо. У колико закаснимо мало, снег се угази, заледи и онда је после тешко. Метеоролози знају и да  погреше.  Треба бити спреман сваког момента, а ми то јесмо, сваки пут смо урадили наш посао на време и квалитетно.“ Каже за наше новости шеф хигијене града Милосав Станојевић.

Користимо колачиће да бисмо побољшали ваше искуство. Настављајући посету ове странице прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности/Политика о колачићима

 
Врх
стране