E-mail
0800 151 152 бесплатна инфо линија
Telefon
ЈКП "Чистоћа и зеленило" Суботица

Вести

Успостављена сарадња

„Паковање пројекта“ Канцеларија ЛЕР  Суботица- 15.10.2009.

Градови Суботица и Вуковар су успоставили сарадњу на још једном пољу.

Након расписивања позива на конкурс Европске комије за заједничке пројекте између Србије и Хрватске -  ИПА, на иницијативу суботичког ЈКП Чистоћа и зеленило, Вуковарска развојна агенција – ВУРА и Канцеларија за локални економски развој - ЛЕР из Суботице, а уз подршку оба партнерска града, сачиниле су пројекат у сфери заштите околине. Са хрватске стране ангажовано је комунално предузеће Комуналац из Вуковара а сурадник на спровођењу је Нансен дијалог центар из Осијека. Циљ овог пројекта је стимулисање прекограничне сарадње у намери да се побољша управљање отпадом. Један од ефеката овог пројекта је и постављање нових 300 контејнера осликаних  најбољим дечијим радовима из партнерског града.

Сарадња између развојних канцеларија и комуналних предузећа ће се наставити и у будућности јер је закључено да постоји читав низ заједничких тема.

 

Користимо колачиће да бисмо побољшали ваше искуство. Настављајући посету ове странице прихватате нашу употребу колачића. Политика приватности/Политика о колачићима

 
Врх
стране